Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Лабораторна робота № 10 Мікробіологічна оцінка м’яса. Облік бактеріологічного дослідження ковбасних виробів.

Дізнаємось

методику і техніку прведення обліку мікробіологічного контролю м’яса та ковбасних виробів

Навчимось

1. Правильно робити підрахунок загальної кількості мікроорганізмів на посівах та визначати спороутворюючі бактерії в м’ясі; проводити визначення мезофільних аеробних і факультативно-анаеробних мікроорганізмів, а також визначати бактерії групи кишкових паличок;
2. Правильно робити підрахунок загальної кількості мікроорганізмів на посівах та визначати спороутворюючі бактерії в ковбасних виробах; проводити визначення мезофільних аеробних і факультативно-анаеробних мікроо-рганізмів, визначати бактерії групи кишкових паличок, а також визначати ентеропатогенні та сульфітредуцируючі бактерії.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
2 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
2 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
2 практичні заняття
1
2