Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Семінарське заняття 2. Інноваційні технології сирів і сирних продуктів. Технологія продуктів із підвищеним вмістом жиру. Технологія молоковмісних консервів. Сучасні технології виробництва дитячих молочних продуктів . Технологія продуктів комбінованого складу із сироватки та маслянки.

Дізнаємось

систематизувати знання і практичні навички.

Навчимось

аналізувати та використовувати отриманні знання і практичні навички.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
7 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
7 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
7 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14