Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Практична робота 1. Дослідження систем управління якістю харчових продуктів. Етапи запровадження системи НАССР.

Дізнаємось

про системи управління якістю харчових продуктів.

Навчимось

складати план НАССР.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
7 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
7 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
7 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14