Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Тема 3.2. Питні види молока комбінованого складу сировини.

Дізнаємось

про види, склад, властивості питних видів молока комбінованого складу, технологію молока пастеризованого солодового, технологію молока соєвого, технологію молока десертного.

Навчимось

складати технологічні схеми питних видів молока та обгрунтовувати технологічні режими.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
7 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
7 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
7 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14