Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Тема. 8.1. Сучасні технології переробки вторинної молочної сировини.

Дізнаємось

про сучасні напрями переробки вторинної молочної сировини на харчові продукти і кормопродукти.
Нові види харчових продуктів із сироватки та особливості їх виробництва.
Нові види замінників незбираного молока, особливості виробництва.

Навчимось

підбирати сировину для виробництва продуктів, складати технологічні семи, обгрунтовувати технологічні режими.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
7 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
7 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
7 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14