Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Тема 7.2. Особливості технології дитячих молочних продуктів.

Дізнаємось

про асортимент адаптованих молочних продуктів другого покоління, сировину для виробництва продуктів дитячого харчування,особливості технології їх виробництва.

Навчимось

визначати основні компоненти дитячих молочних продуктів сучасного асортименту, нетрадиційні наповнювачі, які використовують у виробництві продуктів дитячого харчування.
Обгрунтовувати доцільність виробництва дитячих молочних продуктів на основі соєвої сировини.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
7 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
7 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
7 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14