Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Тема 7.1. Основні вимоги до дитячих молочних продуктів.

Дізнаємось

про перспективи удосконалення асортименту дитячих молочних продуктів. Основні вимоги до виробництва продуктів дитячого харчування. Вимоги до етикетування продуктів дитячого харчування.

Навчимось

проводити адаптацію коров’ячого молока за складом до жіночого, визначати основні вимоги до виробництва продуктів дитячого харчування, до етикетування продуктів дитячого харчування.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
7 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
7 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
7 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14