Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Тема 6.3.Сухі та сухі молоковмісні продукти.

Дізнаємось

як відбувається нормалізація суміші при виробництві сухих молоковмісних продуктів.Яким чином готують солодовий екстракт у виробництві сухого молока з солодовим екстрактом.Види фасування сухих молоковмісних продуктів.

Навчимось

складати технологічну схему виробництва сухого молока з рослинними компонентами, сухого молока з гідрогенізованим жиром, сухого молока з солодовим екстрактом.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
7 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
7 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
7 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14