Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Тема. 5.1. Технологія виробництва спредів та замінників молочного жиру.

Дізнаємось

про асортимент та характеристику спредів, традиційні складові спредів.

Навчимось

Класифікувати спреди, визначати традиційні складові спредів, надавати характеристику рослинним оліям,
визначати мета внесення антиоксидантів при виробництві спреду.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
7 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
7 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
7 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14