Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Тема 4.4. Особливості технології нових видів сирів.

Дізнаємось

про нові види твердих сичугових сирів, склад властивості та особливості виробництва.
Нові види розсільних сирів, склад властивості та особливості виробництва.

Навчимось

складати технологічні схеми виробництва сирів, обгрунтовувати технологічні режими.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
7 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
7 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
7 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14