Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Тема 4.3. Особливості технології окремих видів сирів.

Дізнаємось

технологію виробництва сирного продукту із низькою температурою другого нагрівання ( типу Голландського), сирного продукту зі смаковими добавками.

Навчимось

складати технологічні схеми з обгрунтуванням технологічних режимів.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
7 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
7 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
7 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14