Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Тема 4.2. Особливості технології твердих сичугових сирів комбінованого складу сировини.

Дізнаємось

про особливості технології твердих сирів комбінованого складу. Використання замінників молочного жиру у виробництві твердих сирів. Особливості технології сирів з рослиним жирами.

Навчимось

визначати режими пастеризації суміші при виробництві твердих сирів комбінованого складу.
переваги у процесі виробництва твердих сирів з заміною молочного жиру на рослинний замінник.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
7 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
7 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
7 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14