Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Тема 4.1. Сучасні технології виробництва сиру та обладнання.

Дізнаємось

про тенденцій розвитку світового і вітчізняного сироробства. Способи оброблення молока з метою покращення його технологічних властивостей.

Навчимось

пропонувати способи підвищення конкурентоспроможності сирів, способи оброблення молока з метою покращення його технологічних властивостей.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
7 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
7 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
7 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14