Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Тема 3.6. Сиркові напівфабрикати.

Дізнаємось

про особливості технології сиркових напівфабрикатів.

Навчимось

класіфікувати сиркові напівфабрикати, підбирати та готувати сировину, суладати технологічні схеми.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
7 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
7 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
7 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14