Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Лабораторна робота №3 Приготування основних видів кремів і оцінка їх якості за органолептичними показниками.

Дізнаємось

- про особливості технологічного процесу приготування різних видів кремів;
- про органолептичні показники, що характеризують їх якість.

Навчимось

- проводити розрахунки сировини на задану кількість;
- робити підбор інструменту, інвентарю, посуду;
- організовувати робоче місце;
- проводити бракераж і попереджувати виникнення недоліків оздоблювальних напівфабрикатів;
- дотримуватися правил ведення технологічного процесу;
- економно використовувати електроенергію, воду, сировину;
- виконувати правила санітарії та гігієни, правил безпеки праці;
- розвивати самостійність і вміння орієнтуватися у виробничих умовах.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
7 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
7 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
7 практичні заняття
1
2