Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Технологія приготування пісочного і бісквітного напівфабрикату і виробів з них

Дізнаємось

- про особливості технологічного процесу виробництва бісквітного і пісочного напівфабрикату, виробів з них;
- про вимоги до якості готових виробів;
- про можливі види дефектів, причини їх виникнення і шляхи щодо запобігання.

Навчимось

- вибирати найбільш ефективні технології в конкретних умовах виробництва;
- вибирати раціональні технологічні режими;
- дотримуватися технологічних режимів виробництва продукції відповідно до вимог нормативно-технічної документації.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
7 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
7 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
7 практичні заняття
1
2