Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Технологія приготування цукристих напівфабрикатів

Дізнаємось

- про класифікацію і характеристику цукристих оздоблюючих напівфабрикатів;
- про особливості технології приготування основних видів цукристих напівфабрикатів.

Навчимось

- обирати з великої кількості видів напівфабрикатів, необхідний напівфабрикат для оздоблення певної страви з урахуванням принципів поєднання;
- обирати цукристі напівфабрикати для оздоблення кондитерських виробів, в залежності від їх технології приготування і призначення.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
7 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
7 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
7 практичні заняття
1
2