Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Технологія приготування кремів

Дізнаємось

- про основні найбільш розповсюджені види напівфабрикатів, які використовують для оздоблення кондитерських виробів;
- про види кремів їх характеристику, особливості технології приготування і використання для оздоблення кондитерських виробів.

Навчимось

- обирати з великої кількості видів напівфабрикатів,необхідний напівфабрикат для оздоблення певної страви з урахуванням принципів поєднання;
- обирати креми для оздоблення кондитерських виробів, в залежності від їх технології приготування і призначення.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
7 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
7 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
7 практичні заняття
1
2