Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Карвінг

Дізнаємось

- про історію виникнення карвінгу, його види і характерні ознаки;
- про інструменти необхідні виготовлення прикрас із харчових продуктів;
- про поєднання смакових якостей, колірний гами продуктів під час виробництва продукції комунального харчування;
- про класифікації кулінарної продукції;
- про способи та техніки нарізки продуктів харчування;
- про прикраси холодних, гарячих закусок, других страв, солодких страв, напоїв, харчових продуктів.

Навчимось

- оформляти страви, легко складати композиції з харчових продуктів;
- використовувати прийоми і засоби композиції на практиці.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
7 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
7 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
7 практичні заняття
1
2