Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Молекулярна кухня

Дізнаємось

- основні поняття, технології, принципи, обладнання і устаткування молекулярної кухні;
- переваги і недоліки впровадження молекулярної кухні в закладах ресторанного господарства.

Навчимось

- розуміти особливості молекулярної кухні, як особливого кулінарного мистецтва;
- розрізняти технології, обладнання і устаткування молекулярної кухні;
- готувати найпростіші страви молекулярної кухні вдома.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
7 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
7 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
7 практичні заняття
1
2