Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Харчовий дизайн: основи складання і презентації страви

Дізнаємось

-про закони візуального сприйняття в арт -дизайні;
- про техніки нанесення тарілки (типи композицій);
- про стиль "ф'южен" у кулінарії, її принципи і основні вимоги до сировини.

Навчимось

- створювати різні типи композицій в дизайні страв;
- використовувати новітні напрямки ф'южен кухні у створенні страв.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
7 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
7 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
7 практичні заняття
1
2