Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Дизайн в оформленні кулінарних страв

Дізнаємось

- основні способи, принципи і технологічні умови під час декорування страв;
- вимоги щодо оформлення кулінарних страв і виробів.

Навчимось

- обирати раціональні способи під час декорування страв;
- користуватися принципами раціональної технології, рецептури вимог до якості готових виробів під час декорування кулінарних страв і виробів.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
7 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
7 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
7 практичні заняття
1
2