Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Тема: Виробництво мармеладу та пастили Практичне заняття 21 Апаратурно-технологічні схеми і режими виробництва фруктово-ягідного і желейного мармеладу та зефіру. Розрахунок витрат сировини на завантаження ємності змішувальних машин з врахуванням зворотних відходів. Розрахунок витрат напівфабрикатів власного виробництва для виробництва кондитерських виробів.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60