Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Практичне заняття 17 Розрахунок виробничих рецептур для приготування багатофазних цукерок без загортальних матеріалів. Перерахунок виробничої потужності кондитерського цеху на незагорнуту продукцію.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60