Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Особливості виробництва сухих швидкорозчинних молочних консервів.

Дізнаємось

Види, склад, властивості сухих швидкорозчинних молочних продуктів, особливості виробництва сухого швидкорозчинного молока, сухих сумішів для морозива.

Навчимось

складати технологічні схеми сухих швидкорозчинних молочних продуктів, сухих сумішів для морозива, обгрунтовувати технологічні режими виробництва.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
5 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
6 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6