Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Сири м'які, їх класифікація та особливості виробництва.

Дізнаємось

як класифікуються м'які сири, характерні ознаки м'яких сирів, технологію виробництва м'яких сирів, які визрівають за участі сирної плісняви.

Навчимось

складати технологічну схему виробництва м'яких сирів, які визрівають за участі сирної плісняви.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
5 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
6 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7