Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Лабораторна робота №16 Контроль технологічного процесу кондитерського і харчо-концентратного виробництва

Дізнаємось

Методику визначення масової частки сухих речовин в карамельному сиропі і мармеладній масі; методику визначення міцності мармеладних драглів.

Навчимось

Визначати масову частку сухих речовин в карамельному сиропі і мармеладній масі; визначати міцність мармеладних драглів.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
6 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
6 практичні заняття
1
7 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
7 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
7 практичні заняття
1
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60