Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Контроль якості кондитерських виробів

Дізнаємось

-про правила приймання та методи відбору проб для дослідження якості кондитерських виробів;
-про методи контролю органолептичних та фізико-хімічних показників;
-про характеристику основних дефектів кондитерських виробів, що виникають при порушенні технології виробництва та умов зберігання.

Навчимось

- володіти методами аналізу фактів, явищ і проблем, що розглядаються;
- встановлювати і знаходити рішення інтелектуальних завдань і проблем майбутньої професійної діяльності.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
6 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
6 практичні заняття
1
7 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
7 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
7 практичні заняття
1
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60