Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Контроль якості хлібопекарського і макаронного борошна, солоду, висівок

Дізнаємось

-про показниками якості борошна, солоду і висівок;
- про схему аналізу борошна;
- про загальні відомості з методів визначення показників якості борошна, солоду;

Навчимось

- проводити органолептичну оцінка якості борошна;
- визначати фізико-хімічні показники якості і хлібопекарських властивості борошна.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
6 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
6 практичні заняття
1
7 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
7 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
7 практичні заняття
1
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60