Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Лабораторна робота №7 Підготовка зразка хлібобулочних виробів. Приготування водної витяжки. Визначення масової частки загального цукру в хлібобулочних прискореним йодометричним методом.

Дізнаємось

Нормування вмісту цукру в харчових продуктах; методи визначення масової частки цукру в харчових продуктах.

Навчимось

Визначати масову частку цукру харчових продуктів.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
6 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7