Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Приготування здобних сухарів. Випікання плит. Витримка здоби. Різання здоби. Оцінка якості виробу.

Дізнаємось

як готувати здобні сухарі.
як випікати плити, проводити витримку здоби, різати їх та оцінювати їх якість.

Навчимось

готувати здобні сухарі.
випікати плити, проводити витримку здоби, різати їх та оцінювати їх якість.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
3 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60