Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Приготування здобних виробів безопарним способом. Приготування ріжок, ватрушок. Випікання заготовки з тіста. Оцінка якості виробу.

Дізнаємось

як готувати здобні вироби безопарним способом.
як випікати ріжки, ватрушки та оцінювати їх якість.

Навчимось

готувати здобні вироби безопарним способом.
випікати ріжки, ватрушки та оцінювати їх якість.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
3 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60