Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Органолептична оцінка якості напівфабрикатів хлібопекарського виробництва. Визначення підйомної сили напівфабрикатів за спливанням кульки.

Дізнаємось

як давати органолептичну оцінку якості напівфабрикатів хлібопекарського виробництва.
як визначати підйомну силу напівфабрикатів за спливанням кульки.

Навчимось

давати органолептичну оцінку якості напівфабрикатів хлібопекарського виробництва.
визначати підйомну силу напівфабрикатів за спливанням кульки.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
3 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60