Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Тема 6.1 Санітарні вимоги до хлібопекарського виробництва. Тема 6.2 Санітарні вимоги до макаронного виробництва.

Дізнаємось

- загальні санітарно-гігієнічні вимоги до сировини та технологічного процесу у виробництві хліба і хлібобулочних виробів;
- санітарно-гігієнічні вимоги до зберігання, транспортування та реалізації хліба та хлібобулочних виробів;
- загальні санітарно-гігієнічні вимоги до сировини та технологічного процесу у виробництві макаронних виробів.

Навчимось

- дотримуватись санітарно-гігієничних вимог під час підготовки сировини до виробництва хлібобулочних виробів в ході технологічного процесу;
- дотримуватись санітарно-гігієнічніх вимог під час зберігання, транспортування та реалізації хліба та хлібобулочних виробів;
- дотримуватись санітарно-гігієничних вимог під час підготовки сировини до виробництва макаронних виробів в ході технологічного процесу.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
7 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
7 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
7 практичні заняття
1
2
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60