Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Тема 5. Епідеміологічна безпека харчових продуктів.

Дізнаємось

- основні закони та норматівно-правові акти що забезпечують безпечність та якість харчових продуктів;
- основні шляхи забруднення продовольчої сировини, напівфабрикатів і готової продукції харчових виробництв чужорідними речовинами та їх вплив на здоров’я людини;
- заходи раціонального використання природних багатств;
- про значення їжі і основних поживних речовин (білків, вуглеводів, жирів, вітамінів, мінеральних солей, води) для життєвих процесів в організмі людини;
- про основні положення класичної теорії збалансованого харчування.

Навчимось

- використовувати у своїй практичній діяльності закони та норматівно-правові акти що забезпечують безпечність та якість харчових продуктів;
- застосовувати заходи раціонального природокористування у подальшій практичний діяльності;
- розраховувати калорійність їжі.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
7 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
7 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
7 практичні заняття
1
2
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60