Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Тема 5.1 Правові акти України. Тема 5.2 Міжнародні правові акти. Тема 5.3 Екологія харчових продуктів і її вплив на здоров’я людини. Тема 5.4 Їжа, її значення для життєдіяльності організму 5.5 Організація раціонального харчування різних груп населення.

Матеріали
Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
7 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
7 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
7 практичні заняття
1
2
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60