Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Тема 3.3 Гельмінтози. Недопущення зараження харчових продуктів та заходи профілактики. Тема 3.4 Особиста гігієна працівників підприємств харчової промисловості.

Дізнаємось

- Види гельмінтів. Шляхи недопущення зараження ними харчових продуктів та заходи їх профілактики;
- Основні правила та вимоги особистої гігієни працівників підприємств харчової промисловості та яку важливу роль може зіграти дотримання санітарних правил особистої гігієни при виробництві харчових продуктів.

Навчимось

- попереджувати зараження гельмінтозами харчових продуктів та дотримуватись профілактичних заходів, оказувати першу допомогу при їх виявленні;
- дотримуватись оновних правил особистої гігієни під час роботи на харчовому підприємстві.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
7 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
7 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
7 практичні заняття
1
2
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60