Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Заповнення первинної документації по виробництву хліба та хлібобулочних виробів.

Дізнаємось

- які види первинних документів використовуються на підприємствах хлібопекарної промисловості;
- як оформлюються документи щодо надходження сировини, її витрачання у виробництві та випуску готової продукції;
- які форми облікових документів застосовуються для фіксації виробничих процесів (зміни, партії, виходу продукції тощо);
- як ведеться облік виробничих витрат у процесі виготовлення хліба та хлібобулочних виробів;
- як контролюється дотримання норм витрат сировини і вихід готової продукції;
- яким чином первинні документи передаються до бухгалтерії для узагальнення даних у виробничому обліку;
- які вимоги до правильності оформлення первинних документів згідно з чинним законодавством та стандартами бухгалтерського обліку.

Навчимось

Здійснювати перевірку, приймання та бухгалтерське опрацювання змінного виробничого звіту, робити записи у відомість витрачання борошна і виходу хлібобулочних виробів, робити висновки

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
7 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
7 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60