Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Облік заготівлі сировини і виробництва продукції на кондитерському, харчоконцентратному виробництві.

Дізнаємось

- про економічну сутність заготівлі сировини для кондитерського та харчоконцентратного виробництва;
- про класифікацію сировини та матеріалів, що використовуються у виробництві;
- про порядок документального оформлення надходження сировини та матеріалів на підприємство;
- про облік витрат сировини та матеріалів у процесі виготовлення продукції;
- про способи списання сировини у виробництво та визначення виходу готової продукції;
- про контроль за раціональним використанням матеріальних ресурсів і запобігання їх втратам;
- про облік готової продукції, її надходження на склад та реалізацію;
- про аналіз ефективності використання сировини та продуктивності виробництва на підприємстві.

Навчимось

- планувати заготівлі сировини та матеріалів для забезпечення безперервного виробничого процесу;
- використовувати методи обліку надходження та зберігання сировини і матеріалів;
- розраховувати витрати сировини на виготовлення продукції та вести їх облік;
- оформлювати первинні документи на заготівлю сировини і випуск продукції;
- вести аналітичний і синтетичний облік готової продукції;
- контролювати правильність використання матеріальних ресурсів та запобігати втратам;
- аналізувати ефективність використання сировини та продуктивність виробництва;
- застосовувати дані обліку для планування і оптимізації виробничих процесів.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
7 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
7 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60