Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Облік заготівлі сировини і виробництва продукції на хлібопекарному, макаронному виробництві.

Дізнаємось

- про економічну та технологічну сутність заготівлі сировини для хлібопекарського та макаронного виробництва;
- про класифікацію сировини та матеріалів, що використовуються у виробництві хлібобулочних та макаронних виробів;
- про документальне оформлення надходження сировини та матеріалів на підприємство;
- про облік витрат сировини та матеріалів у процесі виробництва продукції;
- про порядок списання сировини у виробництво та розрахунок виходу готової продукції;
- про контроль за раціональним використанням матеріальних ресурсів і недопущення втрат;
- про облік готової продукції, її надходження на склад та реалізацію;
- про аналіз ефективності використання сировини та продуктивності виробництва на підприємстві.

Навчимось

- використовувати методи обліку надходження та зберігання сировини і матеріалів;
- розраховувати витрати сировини на виробництво продукції та вести їх облік;
- оформляти первинні документи на заготівлю сировини та випуск продукції;
- вести аналітичний і синтетичний облік готової продукції;
- контролювати правильність використання матеріальних ресурсів та запобігати їх втратам;
- аналізувати ефективність використання сировини та продуктивність виробництва;
- планувати виробничі потреби у сировині і матеріалах для забезпечення безперервного виробничого процесу.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
7 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
7 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60