Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Практичне заняття №17 Підбір обладнання та складання апаратурних схем обладнання для виробництва шоколаду. Розбір креслень потокових ліній для виробництва плиткового і пористого шоколаду

Дізнаємось

принцип підбору обладнання, будову, принцип роботи схем обладнання для виробництва шоколаду.

Навчимось

підбирати обладнання, складати апаратурні схеми, пояснювати будову, принцип роботи обладнання для виробництва шоколаду.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12