Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Практичне заняття №15 Розбір креслень обладнання для виробництва борошняних кондитерських виробів

Дізнаємось

будову, принцип роботи обладнання для виробництва борошняних кондитерських виробів, порядок складання схем устаткування;

Навчимось

складати схеми обладнання для виробництва борошняних кондитерських виробів, описувати будову, принцип роботи;

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12