Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Практичне заняття № 5 Розрахунок обладнання для безперервного приготування густих напівфабрикатів та розрахунок обладнання для приготування рідких напівфабрикатів

Дізнаємось

порядок і методику розрахунків обладнання для безперервного приготування густих напівфабрикатів, визначення необхідної кількості машин і об’ємів ємкостей для дозрівання (бродіння) напівфабрикатів та методику розрахунків обладнання для приготування рідких напівфабрикатів (заварки, рідких дріжджів, рідкої опари, рідкої закваски).

Навчимось

виконувати розрахунки обладнання для безперервного приготування густих напівфабрикатів, визначити необхідну кількість машин і об’ємів ємкостей для дозрівання (бродіння) напівфабрикатів, обладнання для приготування рідких напівфабрикатів (заварки, рідких дріжджів, рідкої опари, рідкої закваски).

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12