Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Практична робота №15 Поняття про уніфіковані і виробничі рецептури. Особливості розрахунку однофазних рецептур борошняних кондитерських виробів

Дізнаємось

- про порядок і методи розрахунків однофазних і багатофазних рецептур борошняних кондитерських виробів;
- про методику визначення вмісту цукру і жиру в випечених і оздоблюючих напівфабрикатах розрахунковим методом.

Навчимось

- виконувати розрахунки однофазних і багатофазних рецептур борошняних кондитерських виробів;
- проводити розрахунки вмісту цукру і жиру в випечених і оздоблюючих напівфабрикатах.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
5 лабораторні заняття
1
2
3
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
6 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14