Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Виробництво оздоблюючих напівфабрикатів

Дізнаємось

- про асортимент і призначення оздоблюючих напівфабрикатів в кондитерському виробництві;
- про види кремів, їх переваги і і недоліки застосування;
- про особливості технологічного процесу виробництва кремів, цукристих оздоблюючих напівфабрикатів та їх використання.

Навчимось

- розрізняти види оздоблюючих напівфабрикатів і кремів в кондитерському виробництві;
- вибирати найбільш ефективні технології в конкретних умовах виробництва;
- вибирати раціональні технологічні режими приготування різних видів кремів;
- дотримуватися технологічних режимів виробництва кремів відповідно до вимог нормативно-технічної документації.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
5 лабораторні заняття
1
2
3
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
6 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13