Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Семінар на тему "«Оздоблення кондитерських виробів: технології, декор, сучасні тенденції". Контроль модулі 1

Дізнаємось

- що таке оздоблюючі напівфабрикати, їх класифікація та роль у виробництві тортів і тістечок;
- які технологічні особливості приготування масляних, білкових, заварних, цукристих і сучасних кремів;
- як склад і структура кремів впливають на якість і зовнішній вигляд виробів;
- які існують сучасні технології декору;
- як застосовуються екологічні та безпечні підходи у виробництві декоративних мас

Навчимось

- готувати і порівнювати різні види оздоблюючих напівфабрикатів за технологічними параметрами;
- визначати якість і дефекти кремів, глазурей, мастик, знаходити причини їх виникнення;
- обирати декоративні техніки відповідно до виду виробу, події або стилю оформлення;
- створювати презентаційні матеріали (доповіді, кейси, міні-дослідження) з прикладами сучасних трендів у кондитерському дизайні;
- дотримуватись правил гігієни і безпечності під час приготування та зберігання напівфабрикатів.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
7 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
7 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
7 практичні заняття
1
2
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60