Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Семінар на тему «Дизайн кулінарних страв».

Дізнаємось

- що таке кулінарний (харчовий) дизайн і як він розвивався;
- які принципи композиції використовуються при оформленні страв (колір, форма, текстура, симетрія, контраст);
- як психологія кольору впливає на сприйняття їжі;
- які сучасні стилі подачі (ф’южн, арт-візаж , карвінг, молекулярна кухня, plating) існують;
- про вплив соціальних мереж і сучасних технологій на розвиток гастрономічного мистецтва.

Навчимось

- підбирати естетично гармонійні рішення для оформлення страв різних груп (закуски, десерти, напої, банкетні страви);
- застосовувати елементи харчового дизайну відповідно до обраного стилю подачі;
- створювати презентаційні матеріали (доповіді, презентації, кейси) з використанням фото-, відео- або графічних елементів;
- аналізувати приклади сучасного ресторанного дизайну та пропонувати власні ідеї для оформлення;
- дотримуватись гігієнічних і безпечних норм під час роботи з декоративними елементами та продуктами.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
7 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
7 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
7 практичні заняття
1
2
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60