Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Оцінка якості, складання технологічних карт для національних страв слов’ян.

Дізнаємось

про особливості проведення бракеражу страв національних кухонь слов’ян

Навчимось

проводити оцінку якості готових страв національних кухонь слов’ян

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
7 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
7 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60