Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Облік собівартості реалізації продукції закладів ресторанного господарства

Дізнаємось

- які витрати входять до собівартості продукції закладів ресторанного господарства (сировина, напівфабрикати, заробітна плата, загальновиробничі витрати);
- як визначати собівартість окремих страв та напоїв;
- порядок обліку витрат на виробництво та реалізацію продукції;
- методику розподілу загальновиробничих витрат між видами продукції;
- оформлення первинної документації та облікових регістрів для розрахунку собівартості;
- використання даних обліку для контролю рентабельності, планування цін і прийняття управлінських рішень;
- взаємозв’язок між собівартістю продукції та фінансовим результатом підприємства.

Навчимось

- визначати структуру собівартості продукції (матеріальні витрати, заробітна плата, загальновиробничі витрати);
- вести облік витрат на виробництво і реалізацію страв та напоїв;
- правильно оформлювати первинні та облікові документи для розрахунку собівартості;
- розраховувати собівартість реалізованої продукції на одиницю та загалом;
- використовувати результати обліку для аналізу рентабельності та управлінських рішень.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
7 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
7 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60