Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Продукція і товарообіг закладів ресторанного господарства.

Дізнаємось

- поняття продукції закладів ресторанного господарства та її класифікацію;
- сутність і склад товарообігу, його економічне значення;
- основні показники, що характеризують обсяг і структуру товарообігу;
- фактори, що впливають на зміну товарообігу;
- методику планування, обліку і контролю товарообігу;
- взаємозв’язок між обсягом товарообігу, прибутком і рентабельністю підприємства.

Навчимось

- визначати обсяг і структуру товарообігу підприємства;
- розраховувати показники динаміки та виконання плану товарообігу;
- аналізувати вплив різних факторів на зміну обсягів реалізації продукції;
- застосовувати знання з планування товарообігу у практичній діяльності;
- робити висновки щодо ефективності господарської діяльності закладу ресторанного господарства.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60