Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Семінарське заняття на тему: Контроль якості напівфабрикатів і готової кулінарної продукції. Контроль модуля 2

Дізнаємось

- що становить комплексна система контролю якості продукції на підприємствах харчування;
- які етапи контролю супроводжують кулінарну продукцію від сировини до реалізації;
- як поєднуються органолептичні, фізико-хімічні та мікробіологічні методи;
- яку роль відіграють стандарти ISO, HACCP та екологічні вимоги у забезпеченні якості;
- як цифрові технології та аналітичні інструменти покращують контроль процесів.

Навчимось

- будувати алгоритми прийняття рішень щодо придатності продукції;
- аналізувати та документувати результати контролю якості;
- використовувати сучасні цифрові інструменти для контролю і моніторингу;
- організовувати внутрішній аудит якості на підприємстві;
- враховувати думку споживача при оцінюванні якості продукції;
- формувати культуру безпечності та відповідального ставлення до якості у виробництві.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
6 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
6 практичні заняття
1
2
3
4
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60